LA CHEMINÉE

€ 265.000
12 slaapplaatsen 3 badkamers 5 slaapkamers 1 keuken

BESCHRIJVING

De cheminee is een van de oorspronkelijke 4 boerderijen in de buurtschap Fompeyrine. Oorspronkelijk een ommuurde boerderij met 2 toegangspoorten tot het binnenterrein en geen openingen aan de buitenkant.In bange tijden kon men het vee en andere dieren hier binnenlaten en wachten tot de dreiging voorbij was. Na restauratie bestaat het huis nu uit een hoofdhuis (van oorspronkelijk 2 kleine huizen). Aan de overzijde de voormalige stal ,omgebouwd tot 2 slaapkamers, kelder en zolder. Aanliggend een naaikamer. De ingang wordt gevormd door de voormalige broodoven waarin nu een douche met toilet is gemaakt .het geheel wordt verbonden door een serre met schuifdeuren naar de binnentuin. Aanliggend is nog de carport te vinden.

HOOFDHUIS
- Begane grond: woonkamer (35 m2) met open haard, zithoek, open keuken met vaatwasser, oven, magnetron, inductiekookplaat, koffiezetapparaat. Slaapkamer, badkamer met douche wastafel en toilet (35 m2)
- Verdieping: slaapkamer met dubbelbed (16 m2) slaapkamer met 4 enkele bedden (20 m2), badkamer met inloopdouche wastafel en toilet.

VOORMALIGE STAL
- Begane grond: logeerkamer, opbergruimte (30 m2) - Verdieping: slaapkamer, zolder (18 m2) - Linnenkamer (10 m2)

BROODOVEN
- Entreehal met toilet/douche, broodoven (12 m2)

SERRE
- Verbinding tussen woonhuis, broodoven en voormalige stal (28 m2)

BINNENTUIN MET AFDAK EN CARPORT

KAVELOPPERVLAKTE: 1400 m2

VRAAGPRIJS: 265.000.- k.k.

BIJKOMENDE KOSTEN:
Wateraansluiting: 800.-
Elektra aansluiting: 1500.-
Inmeten kadaster: 650.-

 

Foto's

Plattegronden

Vragen over dit huis ?

Neem contact op met Jaap Conijn, de eigenaar van het dorpje.

Comments are closed.